GOSSIP

H Madonna ετοιμάζει βαλίτσες για να πάει στη Eurovision στο Τελ Αβίβ;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο  Expo Tel Aviv, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο και φαίνεται πως οι Ισραηλινοί διοργανωτές, σκοπεύουν να ετοιμάσουν ένα φαντασμαγορικό σόου και είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το πετύχουν, αφού τώρα λέγεται πως έχουν καλέσει ως guest τη Madonna!

Μάλιστα λέγεται πως η βασίλισσα της ποπ, πήρε ένα υπέρογκο ποσό, προκειμένου να δεχτεί να κάνει μια ολιγόλεπτη εμφάνιση στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, κάτι που στο παρελθόν έχουν κάνει και άλλοι διάσημοι τραγουδιστές όπως ο Justin Timberlake.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή, η βασίλισσα της ποπ ήρθε σε συμφωνία με τους διοργανωτές και θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό.

Η Madonna θα πει δύο τραγούδια και γι’ αυτά τα 7,5 λεπτά που θα μείνει στη σκηνή θα πάρει 1,650,000 δολάρια, δηλαδή περίπου 1,450,000 ευρώ! Ουσιαστικά, η διάσημη τραγουδίστρια θα παίρνει 200,000 ευρώ για κάθε ένα λεπτό (3,333 ευρώ το δευτερόλεπτο)!

Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα σε media στο Ισραήλ, το ποσό αυτό θα το πληρώσει ο  Εβραιο-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams, ο οποίος και στο παρελθόν έχει διαθέσει υπέρογκα ποσά "για την πολιτιστική ανάπτυξη του Ισραήλ" και είναι αυτός που χρηματοδότησε και τη μεταφορά του Giro d'Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!