GOSSIP

H 48χρονη Naomi Campbell ζει τον έρωτά της με έναν 25χρονο σταρ; [εικόνες]

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την άλλοτε μαύρη γαζέλα της παγκόσμιας μόδας, το top model Naomi Campbell να ζει ένα θυελλώδη έρωτα, με ένα διάσημο τραγουδιστή που είναι 23 χρόνια νεότερός της!

Ο λόγος για τον Liam Payne, τον 25χρονο πρώην τραγουδιστή των One Direction και πρώην σύντροφο της 35χρονης Cheryl Cole με την οποία έχει αποκτήσει και ένα γιο.


Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Daily Mail, η 28χρονη Naomi Campbell, η οποία πρόσφατα εντυπωσίασε τους πάντες όταν εμφανίστηκε τόπλες στο σόου του Valentino στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, εδώ και λίγους μήνες διατηρεί δεσμό με το νεαρό Liam.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως πρώτη η εφημερίδα Sun είχε αναφέρει το ειδύλλιο πριν από λίγους μήνες, και πως το φημολογούμενο ζευγάρι πέρασε μαζί την Πρωτοχρονιά στη Γκάνα και πως τώρα τους είδαν να διασκεδάζουν μαζί μέχρι το πρωί σε λονδρέζικο κλαμπ.


Παράλληλα πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και πως ο Liam έχει ξετρελαθεί με τη Naomi. Το άρθρο δε θυμίζει πως ο Liam συχνά έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για τη Naomi με σχόλια που έχει κάνει στα social media.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!