GOSSIP

Μετά από 14 χρόνια η Gisele αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον DiCaprio

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Βραζιλιάνα Gisele και ο Leonardo αποτελούσαν ένα από τα πιο διάσημα και λαμπερά ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz και πολλοί πίστευαν πως το διάσημο top model, θα ήταν αυτό που θα έπειθε τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, να απαρνηθεί την εργένικη ζωή και να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Αντίθετα, το 2005 ο Leo και η Gisele, ανακοίνωσαν πως χωρίζουν, μετά από πενταετή δεσμό και τελικά ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ακόμα παραμένει αμετανόητος εργένης, αν και μετά τη Gisele έκανε δεσμούς με δεκάδες μοντέλα και νεαρές σταρ, ενώ η Gisele Bündchen, 4 χρόνια αργότερα παντρεύτηκε το διάσημο αθλητή Tom Brady και μαζί απέκτησαν και δύο παιδιά: τον 9χρονο Benjamin και την 6χρονη Vivian.


Και τώρα ξαφνικά, η Gisele θυμήθηκε να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο χώρισε πριν από σχεδόν 14 χρόνια με τον Leonardo DiCaprio.


Σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Porter, του on line καταστήματος net-a-porter.com, η Βραζιλιάνα καλλονή εξήγησε πως τότε η ίδια ήθελε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, αλλά ο Leo δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει το ίδιο και έτσι χώρισαν: "Είχα φτάσει σε ένα σημείο που κάπνιζα, έπινα και δούλευα πάρα πολύ. Είχα γίνει κάτι που δεν ήθελα ποτέ μου. Ήμουν μόνη μου στην προσπάθεια να κάνω μια σοβαρή αναζήτηση ψυχής, την ώρα που ο άλλος παρέμενε ο ίδιος, Δυστυχώς, η απάντηση ήταν ναι" είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!