GOSSIP

Έγκυος η Σοφία Καρβέλα - Σύντομα θα αποκτήσει και τρίτο παιδί;

Φούντωσαν οι φήμες πως η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας σύντομα θα αποκτήσουν ένα ακόμη εγγονάκι, αφού δημοσίευμα αναφέρει πως η κόρη τους Σοφία Καρβέλα είναι έγκυος και περιμένει παιδί με το νέο της σύντροφο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», και με βάση δημοσίευμα στο περιοδικό Ciao, με δηλώσεις από άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας  η Σοφία Καρβέλα μετά τον χωρισμό της από τον Θανάση Πανουργιά, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Γάλλου. 

Μάλιστα αναφέρθηκε πως η κόρη της Άννας Βίσση είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί με τον νέο της σύντροφο και είναι πολύ ευτυχισμένη. 

Τελικά η ίδια η Σοφία μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και διέψευσε τη φήμη περί εγκυμοσύνης και φάνηκε και ενοχλημένη από τα σχόλια.

 Η κόρη της Άννας Βίσσης και του Νίκου Καρβέλα διέψευσε την εγκυμοσύνη της, λέγοντας: “Είμαι πολύ έγκυος από συγκίνηση και περιέργεια για το γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχτεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Τέλος πάντων. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά”!

Τέλος, η Σοφία Καρβέλα ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της, όμως δεν θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση: “Κανένα σχόλιο. Αυτό δεν λένε οι celebrities; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο”!

Να σημειωθεί πως η Σοφία Καρβέλα έχει ήδη αποκτήσει δύο γιους: τον πρωτότοκο γιο της τον Νίκο, ενώ το 2016 έφερε στην ζωή τον δεύτερό της γιο, τον Νέστορα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!