GOSSIP

Η Hailey Bieber με το μικροσκοπικό μπικίνι της τρέλανε το Instagram [εικόνες]

Το διάσημο super model Hailey Baldwin, μετά το γάμο της με τον Justin Bieber, αυτοαποκαλείται πια Hailey Bieber και τώρα η κυρία Bieber κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη με τις πόζες με μπικίνι που ανέβασε στο Instagram.

H Hailey πόζαρε σε κάποιο εξωτικό νησί με ένα πράσινο snake printed μικροσκοπικό μπικίνι και μας έδειξε δύο fashion trends για το beachwear της νέας χρονιάς: τα animal prints και τα έντονα χρώματα.


Φυσικά κάποιοι πιστεύουν πως η Hailey δεν ανέβασε τυχαία αυτές τις πόζες της, αφού θεωρούν πως η μαγευτική εξωτική παραλία στην οποία ποζάρει το γνωστό μοντέλο, πιθανά είναι η τοποθεσία που διάλεξε για να γίνει η γαμήλια τελετή που η ίδια και ο Bieber σχεδιάζουν να κάνουν μέσα στο νέο έτος, αφού ο πρώτος τους γάμος έγινε κρυφά από όλους σε ένα γραφείο του Δήμου της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα πρόσφατα κάποιος φίλος της Hailey αποκάλυψε σε γνωστό περιοδικό πως η ίδια και ο Justin λατρεύουν τους εξωτικούς προορισμούς και αναζητούν μια μαγευτική τοποθεσία για το γάμο τους κάπου στην Καραϊβική.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!