GOSSIP

Δείτε τo μήνυμα του Άνθιμου Ανανιάδη για το γιο του μετά την εξέταση DNA

Ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, λίγο μετά την γέννηση του παιδιού που απέκτησε με τη Μαρία νεφέλη Γαζή, χώρισε και η σχέση του πρώην ζευγαριού έχει εξελιχθεί σε μια νομική διαμάχη, ενώ η πλευρά της Μαρίας Νεφέλης είχε κάνει γνωστό πως ο Άνθιμος είχε ζητήσει να γίνει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί η πατρότητα του παιδιού.

Το πόρισμα της εξέτασης DNA βγήκε και το παιδί είναι του Άνθιμου Ανανιάδη και ο γνωστός ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες μιλώντας για το γιο του Τιμόθεο, στο Instagram.

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. 

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του #Ananiadiskid», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Ανανιάδης».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!