GOSSIP

Τελικά δεν αποκλείεται να δούμε ξανά την Meghan Markle σε ρόλο ηθοποιού

Μπορεί να αποδείχτηκε πως δεν ευσταθούσε η φήμη πως η Δούκισσα του Σάσεξ, δέχτηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων για να επιστρέψει στο ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Suits, αλλά τελικά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε την Meghan Markle να ασχολείται ξανά με την υποκριτική.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ιστορικός  Robert Lacey, που ειδικεύεται στην ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.


Ο  Robert Lacey, μίλησε στο αμερικανικό People και είπε πως πλέον δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κάποια μέρα την Meghan Markle να αναλαμβάνει ξανά το ρόλο της ηθοποιού.


Και ο λόγος που πλέον αυτό το σενάριο είναι πιθανό, είναι επειδή πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι φιλανθρωπίες που αναλαμβάνει η Δούκισσα και μια εξ αυτών περιλαμβάνει και τις δράσεις του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας.


Ο ιστορικός, μολονότι αποκλείει μια επιστροφή της Markle στο Χόλιγουντ, δεν αποκλείει τη πιθανότητα κάποια στιγμή να τη δούμε στο θεατρικό σανίδι του Εθνικού Θεάτρου και μάλιστα εικάζει πως ίσως τη δούμε ακόμα και να σκηνοθετεί κάποια παράσταση. "Αυτή η φιλανθρωπία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της." αναφέρει και εξηγεί πως "Αν η Δούκισσα θελήσει να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική έχει πλέον όλα τα μέσα και τις διασυνδέσεις για να το κάνει".


Φυσικά τονίζει πως επειδή μπορεί να το κάνει, αυτό δεν σημαίνει πως όντως θα πάρει μια τέτοια απόφαση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!