GOSSIP

Νέο διαζύγιο - βόμβα: Χωρίζει ο Jeff Bezos, o μεγιστάνας της Amazon

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Jeff Bezos, ο ιδρυτής του διαδικτυακού κολοσσού Amazon έβαλε τέλος στο γάμο του μετά από 25 χρόνια!

O Jeff και η σύζυγός του MacKenzie Bezos με μια κοινή ανακοίνωση δήλωσαν πως παίρνουν διαζύγιο αλλά παραμένουν φίλοι.


«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι."  έγραφε η ανακοίνωση που ανέβηκε στα social media.


Ωστόσο λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, πολλαπλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο λόγος που ο Jeff Bezos χωρίζει είναι γιατί διατηρεί εδώ και καιρό κρυφό ερωτικό δεσμό με γνωστή τηλεπαρουσιάστρια.


Ο λόγος για την  Lauren Sanchez, η οποία είναι παντρεμένη με τον Patrick Whitesell, τον CEO ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία του Χόλιγουντ (WME) που μανατζάρει πασίγνωστους σταρ.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Jeff γνώρισε την Lauren μέσω του συζύγου της, και πως τα δύο πρώην ζευγάρια έκαναν παρέα! Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Sanchez και ο σύζυγος της βρίσκονται σε διάσταση από το περασμένο φθινόπωρο και τώρα ανακοίνωσε το χωρισμό του και ον Jeff.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!