GOSSIP

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε αίσθηση με αυτό που είπε για τις "βίζιτες"

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έχει αποδείξει πως δεν μασάει τα λόγια της και μόνη τη φρόντισε να αποκαλύψει στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχει ακούσει να έχει ειπωθεί εις βάρος της.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα πικρόχολα σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει κυρίως με αφορμή τις προκλητικές και σέξι εμφανίσεις της, αλλά αυτό που πραγματικά προκάλεσε αίσθηση είναι το σχόλιο που αποκάλυψε πως έκανε μια φίλη της μητέρας της.


«Έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια, μου έχουν στείλει... Το χειρότερο είναι που έχει πει φίλη της μαμάς μου στη μαμά μου “Τάνια, να ξέρεις η κόρη σου κάνει βίζιτες”. Νομίζω ήταν πάρα πολύ άσχημο. Το άκουσε κάπου και πήγε να το πει στη μαμά μου χωρίς την τόση απόδειξη. Είναι πάρα πολύ άσχημο για μια κοπέλα, πόσω μάλλον όταν το λες στη μητέρα της. Η μαμά μου είναι πολύ έξω απ’ όλα τα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη

Όσο για το αν μίλησε ποτέ στην φίλη της μαμάς της, ανέφερε πως δεν το έκανε, εξηγώντας πως αυτή η δημόσια απάντηση της είναι αρκετή. Αλλά και η μητέρα της με τον τρόπο της φρόντισε να δώσει με τον τρόπο της ένα τέλος σε αυτά που έλεγε η φίλη της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!