GOSSIP

Μάλλον θα γίνει χαμός φέτος το καλοκαίρι στο club της Lindsay Lohan στη Μύκονο

Η Lindsay Lohan, μετά από πολλές περιπέτειες με το Νόμο και δίνοντας μάχη με τις εξαρτήσεις, και έχοντας επάξια κερδίσει τον τίτλο του "κακού και άτακτου παιδιού",  είδε την καριέρα της ως σταρ του Χόλιγουντ να έχει πάρει την κάτω βόλτα, αλλά τώρα έχει επιστρέψει στην tv και το νέο της ριάλιτι, μάλλον θα απογειώσει και την επιχειρηματική της δράση ως ιδιοκτήτρια beach club στη Μύκονο.

Θυμίζουμε πως η Lindsay αφού πρώτα άνοιξε το Lohan club στην Αθήνα, μετά επεκτάθηκε και στη Μύκονο, όπου πέρυσι άνοιξε στην παραλία Καλό Λιβάδι, το Lindsay Lohan's Beach Club, όπου και γυρίστηκε το ομώνυμο ριάλιτι που μόλις έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στο MTV.


Και μετά την πρεμιέρα, αλλά και την πρόσφατη εμφάνιση της Lindsay στο σόου του Jimmy Fallon, όπου μας έδειξε τον... μυκονιάτικο χορό της, όλα δείχνουν πως φούντωσε το ενδιαφέρον πολλών να μάθουν περισσότερα για το beach club που έχει ανοίξει η σταρ στη Μύκονο.


Μάλιστα πολλοί αναρωτήθηκαν αν το beach club υπάρχει στην πραγματικότητα ή αν απλά αποτελεί σκηνικό για το νέο ριάλιτι, και πλέον δημοσιεύματα σαν αυτό, του αμερικανικού Cosmopolitan, σπεύδουν να ενημερώσουν τους φαν του νέου ριάλιτι, πως το beach club υπάρχει, απλά είναι κλειστό λόγω εποχής και πως θα ανοίξει σύντομα ξανά τις πόρτες του.


Και κάτι μας λέει πως φέτος το καλοκαίρι, θα δούμε... μαζική απόβαση φαν της Lindsay στο νησί των Ανέμων, μετά το ντόρο που προκάλεσε η προβολή του νέου ριάλιτι του MTV.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!