GOSSIP

H Lady Gaga δεν φόρεσε καθόλου τυχαία αυτό το φόρεμα [εικόνες]

Η Lady Gaga ντύθηκε στα γαλάζια (και έβαψε μέχρι και τα μαλλιά της γαλάζια) για να εμφανιστεί στις Χρυσές Σφαίρες και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις και είχε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της αφού και η ίδια διεκδικούσε δύο βραβεία: ένα βραβείο για την ερμηνεία της ως πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ A Star Is Born και ένα για το τραγούδι της Shallow από το soundtrack της ίδιας ταινίας.

Και μπορεί οι φαν της Lady Gaga να εκνευρίστηκαν επειδή η αγαπημένη τους σταρ δεν κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο για το υποκριτικό της ταλέντο (έχασε από την Glenn Close) και πήρε τελικά μόνο ένα βραβείο για το τραγούδι Shallow, αλλά η ίδια η Lady Gaga, και χειροκρότησε την Close και ας έχασε το βραβείο και φάνηκε να χάρηκε πολύ που πλέον έχει καταφέρει να καταξιωθεί και ως ηθοποιός και η ίδια έχει πει πως πάντα θαύμαζε τις σταρ του Χόλιγουντ.


Και τελικά το φόρεμα που έβαλε το διάλεξε για να τιμήσει μια μεγάλη χολιγουντιανή σταρ, που πριν από δεκαετίες είχε ερμηνεύσει και αυτή τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο A Star Is Born.


Ο λόγος για τη Judy Garland που πολλοί εντόπισαν πως το 1954 είχε φορέσει ένα παρόμοιο φόρεμα όταν πρωταγωνιστούσε στο ίδιο μιούζικαλ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!