GOSSIP

Κάποιοι παρατήρησαν μια περίεργη λεπτομέρεια σε αυτή τη φωτογραφία

Πρόσφατα το παλάτι του Κένσινγκτον, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στα social media, έδωσε στη δημοσιότητα, μια άγνωστη φωτογραφία του πρίγκιπα William της Kate Middleton και των τριών παιδιών τους.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, αποτελεί την χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και σε αυτή το διάσημο ζευγάρι, ποζάρει μαζί με τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlote και τον μικρούλη πρίγκιπα Louis.


Αλλά κάποιοι παρατήρησαν μια λεπτομέρεια και συγκεκριμένα πρόσεξαν κάτι πάνω στην πριγκίπισσα Charlotte. Η μικρή σε αυτή τη νέα πόζα φοράει ένα πλεκτό ζακετάκι το οποίο κάποιοι θυμήθηκαν πως κάπου το είχαν ξαναδεί.


Και δεν είχαν άδικο αφού το ίδιο ζακετάκι φορούσε η Charlotte σε μια από τις πιο γνωστές πόζες της: αυτή στην οποία φιλούσε πριν λίγους μήνες τρυφερά το νεογέννητο αδελφάκι της Louis.



Όμως το ίδιο ζακετάκι το φορούσε πριν από δύο περίπου χρόνια ο πρίγκιπας George σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε για τα 90α γενέθλια της Ελισάβετ, με τη βασίλισσα να ποζάρει με όλα τα δισέγγονα της.


Και πολλοί σχολιάζουν θετικά το γεγονός πως η Kate Middleton (η οποία συχνά η ίδια φορά απλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που πωλούνται σε πολυκαταστήματα όπως τα Zara σε πολύ λογικές τιμές και επίσης συχνά βάζει πολλές φορές τα ίδια ρούχα σε δημόσιες εμφανίσεις της), μολονότι γνωρίζει πως τα παιδιά της είναι πριγκιπόπουλα, η ίδια φροντίζει το ένα να "κληρονομεί" τα ρούχα των μεγαλύτερων αδελφών του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!