GOSSIP

To αστείο που είπε στην Κύπρο ο William για τα ρούχα της Kate Middleton

Στην Κύπρο, βρέθηκαν χθες ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει για να δείξουν τη στήριξή τους στους Βρετανούς στρατιωτικούς, που υπηρετούν μακριά από την πατρίδα τους.

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, βρέθηκαν  λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου προκειμένου να συναντήσουν το προσωπικό που υπηρετεί εκεί.

H Kate μίλησε με το προσωπικό λέγοντάς τους πως ο Πρίγκιπας George πάντα είχε μία αγάπη με τα ελικόπτερα, όπως και ο πατέρας του.

Για την επίσκεψη της στην Κύπρο, η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε μία μαύρη παντελόνα με μία μεγάλη ζώνη, συνδυάζοντας τα με ένα χακί σακάκι, θέλοντας έτσι να μην είναι παράταιρη με τους στρατιωτικούς στο Ακρωτήρι.

Ωστόσο ο Πρίγκιπας William δεν το είδε έτσι ακριβώς και όταν κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με το προσωπικό μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έκανε το αστείο του για τις στιλιστικές επιλογές της συζύγου του.

«Η γυναίκα μου μοιάζει λίγο με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο», ανέφερε ο Γουίλιαμ εννοώντας πως το χακί της κουστούμι ταιριάζει με το πράσινο του δέντρου.

Μάλιστα ο William δεν σταμάτησε τα αστεία, καθώς μόλις είδαν πως όλοι οι φωτογράφοι είχαν στραφεί πως το μέρος της Κέιτ Μίντλετον, τότε γύρισε και τους είπε «Μήπως καλύτερα να φύγω από το πλάνο», προκαλώντας έτσι το γέλιο όλων.

Πάντως η Kate φαίνεται πως δεν σταμάτησε να μιλά για την αδυναμία της, δηλαδή το γιο της George, για τον οποίο μάλιστα έβγαλε και μερικές φωτογραφίες με τα ελικόπτερα καθώς, αποκάλυψε πως αυτή ήταν η επιθυμία του και τις ήθελε ως δώρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!