GOSSIP

Ετοιμαστείτε για γάμο της χρονιάς: Ο Justin Bieber θα κάνει και θρησκευτικό γάμο

Μπορεί ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber και το top model Hailey Baldwin να παντρεύτηκαν στα κρυφά, πριν από λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη, αλλά μέσα στο 2019 σχεδιάζουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο και αναμένεται να είναι ο γάμος της χρονιάς.

Η Hailey πρόσφατα άλλαξε το επίθετό της σε Bieber σε όλα τα προφίλ της στα social media, επιβεβαιώνοντας πια, αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό, πως με τον Justin Bieber είναι πλέον παντρεμένοι.
Όμως τώρα το αμερικανικό People, αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζει και θρησκευτικό γάμο, που πιθανά θα γίνει μέσα στο 2019.


Και μπορεί να μην είναι... πριγκιπικός γάμος, αλλά το γεγονός πως η Hailey αποτελεί μέλος της οικογένειας Baldwin (πατέρας της είναι ο Stephen Baldwin) μιας από τις διασημότερες και ισχυρότερες οικογένειες στο Χόλιγουντ και η ίδια είναι πασίγνωστο μοντέλο, με διάσημες φίλες, για να μην αναφερθούμε στους διάσημους φίλους του Justin Bieber, αυτός ο γάμος αναμένεται να έχει μια λίστα καλεσμένων που θα τη ζήλευαν και μεγάλα γκαλά όπως η βραδιά των Όσκαρ ή το Met Gala.


Δεν έχει ανακοινωθεί το πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος, ούτε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, αλλά ήδη τα media, αναφέρουν πως εκεί σίγουρα θα δούμε τις Kardashians, αφού η Hailey είναι κολλητή φίλη της Kendall Jenner και πολλά διάσημα μοντέλα όπως η επίσης κολλητή φίλη της Emily Ratajkowski, ενώ αναμένεται να είναι μεταξύ των καλεσμένων και μερικοί από τους διασημότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως ο θείος της Hailey, ο Alec Baldwin.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!