GOSSIP

Οι παραγωγοί του Sex & The City σκόπευαν να "σκοτώσουν" τον Mr Big

Νέες αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ των πρωταγωνιστριών της τηλεοπτικής σειράς και των ομώνυμων ταινιών Sex & The City έκανε η εκπομπή γνωστού δημοσιογράφου.

Στην εκπομπή Origins του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα James Andrew Miller, αποκαλύφθηκε πως οι παραγωγοί της δημοφιλούς σειράς, είχαν ήδη έτοιμο το σενάριο της νέας, τρίτης ταινίας και πως σε αυτό το φιλμ θα βλέπαμε τον θάνατο του Mr Big, του μεγάλου έρωτα της Carrie.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, ο Mr Big θα πέθαινε από καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε ντους και μάλιστα (σύμφωνα πάντα με το σενάριο) η σκηνή του θανάτου του θα ήταν στην αρχή της ταινίας και η υπόλοιπη ταινία θα εστίαζε στο πως η Carrie (Sarah Jessica Parker) θα προσπαθούσε να διαχειριστεί την απώλεια του συντρόφου της με την στήριξη των τριών φιλενάδων της.


Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η  Kim Cattrall (η τηλεοπτική Samantha) διαφωνούσε με αυτό το σενάριο και αυτή την πλοκή και πως αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν ήθελε να συμμετέχει στην τρίτη ταινία της σειράς Sex & The City (όπου πρωταγωνίστρια θα ήταν ξεκάθαρα η Sarah Jessica Parker αφού το σενάριο εστίαζε κυρίως στο δικό της ρόλο).

Επίσης ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της Kim Cattrall συμφώνησαν μαζί της πως αυτό το σενάριο δεν είχε πολλά να προσφέρει για το ρόλο της Samantha.

Θυμίζουμε πως η ίδια η Parker όταν μίλησε για το "ναυάγιο" της τρίτης Sex & The City ταινίας είχε πει πως η παραγωγή δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Kim προσθέτοντας την φράση "That's Business" δηλαδή πως αυτά συμβαίνουν στις δουλειές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!