GOSSIP

H Meghan Markle αναζητά νέα προσωπική βοηθό

Στα μάτια χιλιάδων από τις αναρίθμητες φαν της Δούκισσας του Σάσεξ, η θέση της προσωπικής βοηθού της Meghan Markle φαντάζει ως η πιο ιδανική δουλειά στον κόσμο. Και όμως αυτή που είχε αυτή τη θέση εργασίας παραιτήθηκε.

Την είδηση πως η Meghan Markle αναζητά νέα προσωπική βοηθό, αποκάλυψε η Daily Mail, που σε άρθρο της αναφέρει πως η γυναίκα που είχε αναλάβει τα καθήκοντα αυτής της θέσης τους τελευταίους έξι μήνες (αναφέρεται μόνο το μικρό της όνομα Melissa) παραιτήθηκε.


Η Melissa σίγουρα τους προηγούμενους έξι μήνες είχε πολλή δουλειά, αφού χρειάστηκε να συντονίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον πριγκιπικό γάμο της Markle, αλλά και τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της Δούκισσας.


Το άρθρο αναφέρει πως το παλάτι δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το γιατί παραιτήθηκε η Melissa, ούτε για το αν έχει ήδη βρεθεί η αντικαταστάτρια της, ωστόσο πηγή από το παλάτι φρόντισε να τονίσει πως η Melissa ήταν μια υπερβολικά ταλαντούχα γυναίκα και πως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην επιτυχία του πριγκιπικού γάμου και πως θα λείψει σε όλους στο παλάτι!

Στο ίδιο άρθρο η Daily Mail τονίζει πως στο νέο βιβλίο "Charles At Seventy" του Robert Jobson, ενός συγγραφέα που γράφει για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αναφέρεται πως οι προετοιμασίες για τον πριγκιπικό γάμο ήταν τόσο στρεσογόνες που ο πρίγκιπας Harry επανειλημμένα  εκνευρίστηκε με μέλη του προσωπικού στο παλάτι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!