GOSSIP

Η Λάουρα Νάργες έστειλε ένα μήνυμα στους followers της μετά τον χωρισμό της

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor πριν από λίγες εβδομάδες χώρισε με τον Μιχάλη Μουρούτσο και η ίδια είχε επιλέξει για ένα διάστημα να απέχει από τα social media.

Όμως τώρα η Λάουρα ένιωσε ξανά "ασφαλής" όπως η ίδια αναφέρει και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση που της έδειξαν οι εκατοντάδες χιλιάδες followers της. Στη νέα της ανάρτηση η Λάουρα ποζάρει με φόντο την Αθήνα.


Μολονότι η Λάουρα απέφυγε να αναφερθεί στον Μιχάλη Μουρούτσο και στον χωρισμό της, είναι φανερό πως το αισιόδοξο μήνυμά της, θέλει να δείξει πως η Λάουρα είναι έτοιμη να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της.


Η Λάουρα έγραψε: "Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα!  ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!