GOSSIP

H Nicole Kidman έσπασε τη σιωπή της για τα παιδιά της που είναι Σαϊεντολόγοι

Η 51χρονη χολιγουντιανή σταρ έχει συνολικά 4 παιδιά: δύο παιδιά που είχε υιοθετήσει με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise και δύο που απέκτησε από το γάμο της με τον τραγουδιστή Keith Urban και σχεδόν ποτέ δεν μιλά για τα μεγάλα της παιδιά.

Τώρα όμως η Nicole Kidman σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Who, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τα δυο μεγάλα της παιδιά: την 25χρονη Isabella Cruise και τον 23χρονο Connor Cruise, τα οποία όπως και ο διάσημος μπαμπάς τους Tοm Cruise είναι Σαϊεντολόγοι.


Και σε σχετική ερώτηση η Nicole είπε για τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της (οι άλλες δύο κόρες της  είναι 7 και 10 ετών) "Τα μεγαλύτερα παιδιά μου είναι ενήλικες  και είναι πλέον σε θέση να κάνουν τις δικές τους επιλογές. Έχουν επιλέξει τη Σαϊεντολογία και η δική μου δουλειά ως μητέρα είναι τα αγαπώ".


Και στην πορεία εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα προστατευτική με την οικογένειά της και αποφεύγει τη δημοσιότητα σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά της γιατί προσπαθεί να προστατέψει τις σχέσεις της μαζί τους και γιατί είναι σίγουρη 150% πως θα μπορούσε να δώσει ακόμα και την ίδια της τη ζωή για τα παιδιά της.


Τέλος πρόσθεσε πως θεωρεί πως κάθε παιδί, ό,τι και αν κάνει θα πρέπει να ξέρει πως υπάρχει η αγάπη από τη μητέρα του και σε άλλο σημείο πρόσθεσε πως η ίδια αποτελεί παράδειγμα "ανοχής" και πως πιστεύει πως η δουλειά κάθε γονιού είναι να προσφέρει αγάπη άνευ όρων στα παιδιά του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!