GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσα τριαντάφυλλα βρήκε στο σπίτι της η Kylie Jenner [βίντεο]

Ενώ φουντώνουν οι φήμες πως η 21χρονη Kylie Jenner έχει κάνει κρυφό γάμο με τον σύντροφό της πατέρα του παιδιού της, τον 26χρονο ράπερ Travis Scott, ένα βίντεο έρχεται να μας αποδείξει πως ο Travis είναι ξετρελαμένος με την Kylie.

O διάσημος ράπερ έχει αποκτήσει μια κορούλα με την Kylie (την μικρούλα Stormi) και πρόσφατα το ζευγάρι αγόρασε και ένα καινούργιο πανάκριβο σπίτι και τα media αναφέρουν πως ο λογαριασμός μοιράστηκε στα δύο για την αγορά του σπιτιού.


Όμως μην φανταστείτε πως ο Travis τσιγκουνεύεται! Κάθε άλλο. Ήδη έχει κάνει πολλά πανάκριβα δώρα στην Kylie (από κοσμήματα μέχρι Ferrari) αλλά τώρα ξεπέρασε τον εαυτό του με τη ρομαντική έκπληξη που έκανε στην Kylie.


H μικρότερη από τις αδελφές Kardashians γύρισε χθες στο σπίτι της και το βρήκε γεμάτο (αλλά πραγματικά γεμάτο) με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και αναμμένα κεριά και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να δείξει σε όλους την όμορφη έκπληξη που της έκανε ο Travis και έγραψε "Hell of a way to end the night" (φοβερός τρόπος για να τελειώσει η βραδιά) και έβαλε να παίζει το τραγούδι του "Hell of a Way" του Travis 
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!