GOSSIP

Μια φωτογραφία του 1957 δείχνει πως ο Harry είναι φτυστός ο παππούς του

Για χρόνια πολλά έχουν γραφτεί για τους δύο Βρετανούς πρίγκιπες William και Harry.

Μάλιστα έχει συχνά ακουστεί πως ο William μοιάζει πολύ στον πατέρα του Κάρολο και πως και τα παιδιά του William και ειδικά η πριγκίπισσα Charlotte μοιάζουν πολύ στο σόι του Καρόλου και συγκεκριμένα στη βασίλισσα Ελισάβετ.


Ο Harry από την άλλη, πάντα αποτελούσε εξαίρεση, καθώς κάποιοι έλεγαν πως ίσως έμοιαζε πιο πολύ στην αείμνηστη μητέρα του Diana και πως δεν είχε κληρονομήσει τίποτα στην εμφάνιση από τη βασιλική οικογένεια του πατέρα του.


Και όμως τώρα που ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στην Αυστραλία και εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση για τα θύματα πολέμου, φορώντας μια παραδοσιακή στρατιωτική στολή, κάποιοι πρόσεξαν πως ο Harry κάποιον τους θύμιζε και δεν είχαν άδικο.


Ο Harry είναι ολόιδιος ο παππούς του, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ . Και μάλιστα μια φωτογραφία του Φίλιππου που είχε τραβηχτεί το 1959 και είχε γίνει εξώφυλλο στο γνωστό γαλλικό περιοδικό Paris Match, έδειχνε τον Φίλιππο να φοράει την ίδια στολή με τον Harry και η ομοιότητα είναι εμφανής.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!