GOSSIP

Η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια και ο σύντροφός της έκανε γκάφα [εικόνες]

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη σήμερα έχει γενέθλια και η ίδια δεν κόμπλαρε να γράψει την ηλικία της στο Instagram, αλλά μάλλον δεν θα της άρεσε και πολύ που ο σύντροφός της, ο γνωστός σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μπέρδεψε την ηλικία της.

Η Βάσω ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε απλά "Birthday Girl" και στα hashtags φρόντισε να βάλει και την ηλικία της (39 ετών) αλλά και το όνομα του αγαπημένου της Λευτέρη Σουλτάτου.


Φυσικά τα likes και οι ευχές από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της άρχισαν να πέφτουν βροχή. Πρώτος και καλύτερος έσπευσε να της ευχηθεί ο αγαπημένος της Λευτέρης Σουλτάτος ο οποίος όμως έκανε μια απίστευτη γκάφα. Της έγραψε το πιο γλυκό και τρυφερό μήνυμα αλλά τη πρόσθεσε και ένα χρόνο, αφού έβαλε κεράκια με τον αριθμό 40. 


«Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη, που ο Θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει», έγραψε χαρακτηριστικά και έβαλε δίπλα ένα τεράστιο 40. Προφανώς μπερδεύτηκε. Για να δούμε πώς θα αντιδράσει άραγε η Βάσω Λασκαράκη με τη γκάφα του αγαπημένου της, γράφει το protothema.gr που δημοσιεύει και το μήνυμα του Λευτέρη Σουλτάτου με το... τεράστιο 40!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!