GOSSIP

Τα μυστικά που κρύβει το νυφικό της πριγκίπισσας Ευγενίας

Οι περισσότεροι θεωρούσαν πως η πριγκίπισσα Ευγενία θα διάλεγε ένα νυφικό του οίκου Erdem για το γάμο της, αλλά τελικά έκανε την έκπληξη και φόρεσε μια δημιουργία του οίκου  Peter Pilotto που έχει έδρα στο Λονδίνο.

Και το πανέμορφο νυφικό το σχεδίασαν οι Pilotto και  De Vos και αποκαλύφθηκε πως τίποτα πάνω σε αυτό το φόρεμα δεν είναι τυχαίο.


Έτσι μάθαμε πως η νύφη ζήτησε να φαίνεται η πλάτη της και για αυτό δημιούργησαν αυτό το V άνοιγμα στο νυφικό.


Και ο λόγος που η πριγκίπισσα Ευγενία ήθελε άνοιγμα στην πλάτη του νυφικού της ήταν για να δείξει σε όλους τα σημάδια από τη εγχείρηση σκολίωσης που έκανε σε παιδική ηλικία. Η 28χρονη Ευγενία θέλησε με αυτόν τον τρόπο να περάσει το ακόλουθο μήνυμα "νομίζω πως μπορούμε να αλλάξουμε το πως θα πρέπει να δείχνει η ομορφιά, και θα πρέπει να μπορούμε να δείξουμε τις ουλές μας ή τα σημάδια μας και αυτό είναι κάτι σημαντικό για το οποίο αξίζει να μάχομαι" είπε.


Μάλιστα κάλεσε στο γάμο της και το γιατρό που της έκανε την επέμβαση στην πλάτη της.


Να σημειωθεί πως και η επιλογή του υφάσματος του νυφικού δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού όπως είπα οι σχεδιαστές τα μοτίβα των υφασμάτων κρύβουν στοιχεία σημαντικά για την Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank και έχουν αναφορές σε άλλους ιστορικούς γάμους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και σε πράγματα που οι δυο νιόπαντροι αγαπούν. Για παράδειγμα το ύφασμα του νυφικού έχει σχεδιάκια με αγκάθια που παραπέμπουν στη βασιλική κατοικία στη Σκοτία (το γνωστό Balmoral) που είναι το αγαπημένο μέρος του ζευγαριού.

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!