GOSSIP

Οι Clooneys θα πάνε στο νέο πριγκιπικό γάμο; Τι συνδέει τον George με τον γαμπρό;

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι το νέο πριγκιπικό γάμο που θα γίνει στο βρετανικό παλάτι, αφού αύριο η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, η 27χρονη πριγκίπισσα Ευγενία θα παντρευτεί τον 32χρονο σύντροφό της Jack Brooksbank. 

Αυτός είναι ο δεύτερος πριγκιπικός γάμος της χρονιάς και έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αφού και ο Jack δεν έχει τίτλο ευγενείας (αν και έχει καταγωγή από οικογένεια βαρόνων) και είναι ένας γιος λογιστή, που εργάζονταν για χρόνια στον τομέα της εστίασης, ήταν μπάρμαν και μάνατζερ night club.


Και ένα άλλο κοινό στοιχείο είναι πιθανά η λίστα των καλεσμένων αφού ακούγεται πως στο νέο πριγκιπικό γάμο θα δούμε ξανά celebrities όπως το ζεύγος Clooney.
Μάλιστα υπάρχει κάτι που συνδέει τον George με τον γαμπρό.

Ο αρραβωνιαστικός της πριγκίπισσας Ευγενίας, το  2016 ορίστηκε πρεσβευτής στο Ηνωμένο Βασίλειο της Casamigos, της εταιρείας τεκίλας που ίδρυσαν το 2013 ο Clooney και ο Gerber (ο σύζυγος της Cindy Crawford) .

Το 2017 οι Clooney & Gerber ανακοίνωσαν ότι πούλησαν την εταιρεία τους στην ευρωπαϊκή εταιρεία αλκοολούχων ποτών Diageo έναντι του ποσού του 1 δισ. δολαρίων και ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται για το brand.

Ο Brooksbank σε δηλώσεις του στην εφημερίδα The Daily Mail δήλωσε ότι δε μπορεί να πει με σιγουριά αν θα έρθει ο George Clooney στο γάμο. Πάντως, στη δεξίωση, θα  σερβίρει την τεκίλα. Και όπως επισημαίνει σε δημοσίευμα του το Harper's Bazaar, αυτό θυμίζει πολύ το γάμο του πρίγκιπα Harry, όπου ο Clooney ο οποίος ήταν καλεσμένος με τη σύζυγό του, σέρβιρε σφηνάκια Casamigos στη δεξίωση.

Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Clooneys δεν θα είναι στον αυριανό γάμο, αλλά θα δούμε άλλους celebrities όπως οι Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt, Ed Sheeran, αλλά και ο τενόρος Andrea Bocelli, ο οποίος μάλιστα θα τραγουδήσει στο γάμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!