GOSSIP

H Meghan με νέο hair look παίζει νέτμπολ και αγκαλιάζεται με τον Harry [βίντεο]

Στη νέα δημόσια εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσεξ και του συζύγου της, η Meghan εμφανίστηκε με νέο hair look, ενώ το διάσημο ζευγάρι και πάλι έδειχνε φουλ ερωτευμένο και οι κάμερες κατέγραψαν μια τρυφερή αγκαλιά.

Η Meghan και ο Harry βρέθηκαν χθες στην εκδήλωση Coach Core Awards στο Loughborough University (ένα πρόγραμμα που βοηθά στην επαγγελματική αποκατάσταση νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό) και έπαιξαν και νέτμπολ (ένα ομαδικό θλημα που θυμίζει πολύ το μπάσκετ) στο γήπεδο του πανεπιστημίου.

Το διάσημο ζευγάρι έδειχνε απίστευτα χαρούμενο και με χαλαρή διάθεση, με τον Harry να είναι αρκετά casual ντυμένος και την Meghan να έχει ολόισια τα μαλλιά της και να φορά ένα μπλε Altuzarra παντελόνι που το σέταρε με μια υπέροχη μπλε Oscar de la Renta μπλούζα.


Όμως η στιγμή που όλοι σχολίασαν ήταν η τρυφερή αγκαλιά που έκανε το ζευγάρι, την ώρα που βρίσκονταν στην μέση του γηπέδου, με τον Harry να τρίβει τρυφερά την πλάτη της Meghan σαν να θέλει να την καθησυχάσει πως είναι πάντα πλάι της και όλα είναι καλά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!