GOSSIP

Ποιο ελληνικό μουσικό συγκρότημα ενθουσίασε την Lindsay Lohan; [βίντεο]

H βρετανικής καταγωγής χολιγουντιανή σταρ Lindsay Lohan έχει πλέον κάνει την Ελλάδα... δεύτερο σπίτι της και τώρα μάθαμε πως έχει αρχίσει να ενθουσιάζεται και με τους Έλληνες μουσικούς και τα ελληνικά γκρουπ.

Η Lindsay έχει αποκτήσει δικά της κλαμπ σε Αθήνα και Μύκονο, γυρίζει τηλεοπτικό ριάλιτι για το MTV που καταγράφει τη ζωή της στο νησί των ανέμων και συχνά κάνει και νυχτοπερπατήματα στη βραδινή Αθήνα.


Και πρόσφατα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia που βρίσκεται στην παραλιακή της Αθήνας και στο οποίο εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Όμως εκτός από τον Αργυρό, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, στη σκηνή ανεβαίνουν και τα μέλη του συγκροτήματος 719.


Και το ελληνικό μουσικό συγκρότημα μάλλον άρεσε πολύ στη Lindsay Lohan, η οποία ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, που αριθμεί περισσότερους από 6,8 εκατομμύρια followers, ένα βίντεο από την εμφάνιση των 719


Αναδημοσιεύοντας το βίντεο, ο τραγουδιστής του γκρουπ, Χρήστος Ζωτιάδης, έγραψε: «Συνήθως στα post μου είμαι λιγομίλητος… Το να βλέπεις τον εαυτό σου, όμως, στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ όπως η Lindsay Lohan είναι κάτι που ούτε μπορείς να το περιγράψεις με λόγια, ούτε γίνεται κάθε μέρα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος… Ένα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια… Για ένα και μόνο λόγο… Για την αναγνώριση του κόπου όλα αυτά τα χρόνια!»
«Το να βλέπεις κάτι τέτοιο που συμβαίνει σπάνια στα ελληνικά δεδομένα σου δίνει δύναμη αν μη τι άλλο να συνεχίζεις ακόμη πιο σκληρά τη δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ! 719! So… Can you feel our energy? Thank you so much Lindsay! Ιt was an honor!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!