GOSSIP

Μια ατάκα - γρίφος της Αθηνάς Οικονομάκου για το γάμο της τρέλανε τις φαν της

Στις αρχές του ερχόμενου μήνα θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου και οι φαν της περιμένουν πως και πως να τη δουν ντυμένη νυφούλα.

Και όλοι γνωρίζουν πως ο έρωτας της Αθηνάς με τον Φίλιππο καλά κρατεί εδώ και χρόνια και μάλιστα τους έχει χαρίσει και ένα γιο τον Μάξιμο.


Τώρα το διάσημο ζευγάρι, που ήδη έχει κάνει έναν πολιτικό γάμο στο Γύθειο (την πατρίδα της Αθηνάς) ετοιμάζει  και το θρησκευτικό γάμο του που θα γίνει στην Μύκονο.


Όμως η Αθηνά στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, όπου ποζάρει παρέα με τις κολλητές της στο bachelorette πάρτι της (που έγινε επίσης στη Μύκονο) έγραψε κάτι που έχει τρελάνει τις εκατοντάδες χιλιάδες followers της, οι οποίες προσπαθούν απελπισμένα να καταλάβουν τί θέλει να πει η Αθηνά.


Η Αθηνά λοιπόν έστειλε τον ακόλουθη ευχή σε όλες τις γυναίκες : "Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου".


Και όλες προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Αθηνά λέει πως θα παντρευτεί τον Φίλιππο για ΤΡΙΤΗ φορά.


Απάντηση δεν υπάρχει (ακόμα) διά στόματος Αθηνάς, αλλά οι θεωρίες των φαν της είναι πολλές, με την επικρατέστερη να θέλει την Αθηνά να αναφέρεται και στο σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με τον σύζυγό της το 2016!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!