GOSSIP

Κόπηκαν στο Next To Model και τώρα έβαλαν στόχο να γίνουν Σταρ Ελλάς

Δύο από τα κορίτσια που είδαμε στις οντισιόν του Greece's Next Top Model και δέχτηκαν (και οι δυο) σφοδρή κριτική από τους κριτές του σόου και τελικά δεν πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, τώρα έβαλαν πλώρη για τα καλλιστεία.

Και μπορεί καμιά από τις δυο να μην μπορεί πια να διεκδικήσει τον τίτλο του GNTM, αλλά και οι δυο διεκδικούν έναν  τίτλο και το στέμμα στα ελληνικά καλλιστεία.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα και την Ηρώ Δημητροπούλου, που θυμίζουμε πως και τις δυο τις απέρριψαν οι κριτές του σόου Greece's Next Top Model επειδή είχαν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και είχαν αλλοιώσει την εμφάνισή τους. Ειδικά δε η Ηρώ είχε... εξαγριώσει τον Σκουλό, που είχε ασκήσει σφοδρή κριτική και στην ίδια και στην μητέρα της για τις πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις, ενώ η Μπέλλα (που ήδη εργάζεται ως μοντέλο) είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για την επέμβαση που έκανε στα χείλη της και για τα τατουάζ της.

Και τώρα όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, από ότι φαίνεται, η Ιωάννα Μπέλλα και η νεαρή Ηρώ Δημητροπούλου δεν πτοήθηκαν από την αρνητική κριτική των κριτών και έθεσαν υποψηφιότητα για το διαγωνισμό Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί από το ανανεωμένο πρόγραμμα του TV Makedonia. 

H τύχη των κοριτσιών θα κριθεί από επτά κριτές και το κοινό που θα ψηφίσει για πρώτη φορά. Μεταξύ των κριτών θα είναι ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης, ο σχεδιαστής και χορηγός των βραδινών ενδυμάτων Πάνος Ζήνας και η γνωστή χορογράφος-κινησιογράφος-art director Galena. Οι υπόλοιποι κριτές θα είναι από το χώρο της δημοσιογραφίας, της μόδας και της τηλεόρασης.

Δείτε τα δυο κορίτσια και τις οντισιόν τους στο GNTM

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!