GOSSIP

H Markle έβγαλε λόγο και ενθουσίασε τους πάντες μέχρι και τον Harry [βίντεο]

Η Meghan Markle, χθες κλήθηκε να κάνει την πρώτη της ομιλία ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στην παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής και τα κατάφερε τέλεια.

Η Meghan μίλησε για πάνω από τρία λεπτά, χωρίς να έχει σημειώσεις και τα λόγια της ήταν απλά και κατανοητά και έδειχναν μεγάλη ευαισθησία, κάτι που θύμισε σε πολλούς την αείμνηστη Νταϊάνα.
Η Δούκισσα του Σάσεξ, παρουσίασε το νέο βιβλίο μαγειρικής, το οποίο είχε ήδη γίνει best seller στις διαδικτυακές παραγγελίες, πριν καν κυκλοφορήσει χθες στην αγορά. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο παλάτι του Κένσινγκτον και η Meghan συνοδεύονταν από την μητέρα της Doria Ragland και τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry, ο οποίος ενθουσιάστηκε με το πόσο καλή ήταν η Meghan όταν έβγαλε λόγο και της χαμογελούσε πλατιά.


Η Meghan ασχολείται εδώ και 9 μήνες με αυτό το πρότζεκτ. Πρόκειται για το βιβλίο μαγειρικής με τον τίτλο  Together: Our Community Cookbook, που περιλαμβάνει συνταγές από τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen. Οι γυναίκες έχουν καταγωγή από διάφορες χώρες και όλες μαζί μαγειρεύουν για να σιτίσουν άτομα που το έχουν ανάγκη, όπως όσους έμειναν άστεγοι, μετά την μεγάλη πυρκαγιά στο κτίριο Grenfell του Λονδίνου.


Η Meghan στο λόγο της μίλησε για την πολυπολιτισμικότητα του Λονδίνου, και για το πόσο σημαντικό ρόλο έχει το φαγητό και πως μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.


Δείτε σχετικά βίντεο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!