GOSSIP

Jolie & Pitt συναντήθηκαν στα κρυφά - Τι συνέβη;

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη μέρα που διαλύθηκε ο γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, και το διαζύγιο όχι μόνο δεν έχει εκδοθεί αλλά οι δυο χολιγουντιανοί σταρ έχουν εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη - θρίλερ με επίκεντρο τα παιδιά τους και οικονομικά ζητήματα.

Και τώρα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως έχουμε νέες εξελίξεις στο πολύκροτο διαζύγιο των δύο σταρ, και κάνουν λόγο για "μυστικές συναντήσεις".

Σύμφωνα με το ET (Entertainment Tonight) μία πηγή αποκάλυψε ότι o Brad Pitt συναντήθηκε κρυφά με την Angelina Jolie  ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.

«Ο Brad και η Angelina βρέθηκαν κρυφά στο σπίτι της», συνέχισε η ίδια πηγή. «Είναι  πρώτη φορά που όντως προσπαθούν να τα βρουν και η πρώτη φορά που συναντιούνται ξανά, από τότε που έκαναν οικογενειακώς ψυχανάλυση. Το ραντεβού τους ήταν επιτυχημένο" λέει η πηγή.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως η Jolie ήταν αυτή που έκανε την κίνηση να καλέσει τον Brad σε αυτή την μυστική συνάντηση (την οποία πιθανά θα ακολουθήσουν και άλλες) καθώς θέλει πια να βρει μια λύση στο θέμα της κηδεμονίας των 6 παιδιών τους. Θυμίζουμε δε πως πρόσφατα η Jolie άλλαξε δικηγόρο που χειρίζεται το διαζύγιό της και πολλοί εικάζουν πως πιθανά πλέον η σταρ να θέλει να δοκιμάσει να βρει μια εξωδικαστική συμφωνία με τον πρώην σύζυγό της 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!