GOSSIP

H Victoria Beckham πόζαρε τόπλες στο γιο της Brooklyn [εικόνα]

Η Victoria Beckham δεν συνηθίζει να κάνει τόπλες φωτογραφήσεις, ούτε ανεβάζει προκλητικές πόζες της στα social media, όμως μάλλον έκανε μια εξαίρεση και πόζαρε τόπλες στο φακό του γιου της Brooklyn Beckham. 

O Brooklyn, o πρώτος γιος που απέκτησε η Victoria με το David Beckham είναι πλέον 19 ετών και σπουδάζει φωτογραφία στη Νέα Υόρκη και ήδη εργάζεται ως fashion photographer.


Και ο νεαρός Brooklyn ένιωσε πολύ περήφανος που η διάσημη μητέρα του, αποφάσισε για πρώτη φορά να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν του fashion brand της στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας.


Ο οίκος μόδας της Vicroria Beckham φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε τα fashion shows της Βικτόρια μόνο στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.


Φέτος όμως έκανε την εξαίρεση και συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και το fashion show σημείωσε τεράστια επιτυχία.

 


Και ο Brooklyn ανέβασε στο Instagram μια ασπρόμαυρη τόπλες πόζα της μαμάς του, όπου βλέπουμε την Victoria να πίνει καφέ και έγραψε πόσο περήφανος νιώθει για αυτή και της είπε συγχαρητήρια για την επιτυχημένη επίδειξη μόδας που έκανε. Βέβαια τα σχόλια πέφτουν βροχή γιατί δεν το λες και συχνό φαινόμενο να βλέπεις μια μαμά να ποζάρει τόπλες στο γιο της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!