GOSSIP

Εξελίξεις στο διαζύγιο Pitt - Jolie: H Angelina άλλαξε δικηγόρο

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από όταν τον Σεπτέμβριο του 2016 η Angelina Jolie κατέθεσε αίστηση διαζυγίου από τον Brad Pitt και ακόμα το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί, ενώ η δικαστική διαμάχη των δύο χολιγουντιανών σταρ ειδικά για θέματα που σχετίζονται με τα έξι παιδιά τους, αλλά και οικονομικά ζητήματα εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ.

Και τώρα η αμερικανική έκδοση του περιοδικού People αναφέρει πως η Angelina Jolie έκανε μια απρόσμενη κίνηση και άλλαξε δικηγόρο.

Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει πως η Jolie σταμάτησε τη συνεργασία της με την Laura Wasser, και πλέον το διαζύγιό της ζειρίζεται μια άλλη δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια, η Samantha Bley Dejean.

Μάλιστα η Jolie όρισε νέα δικηγόρο τον περασμένο μήνα, αλλά τώρα ολοκληρώθηκε η πλήρης ανάληψη των καθηκόντων της, καθώς χρειάστηκαν εβδομάδες για να ενημερωθεί η νέα της νομική εκπρόσωπος για τη μέχρι σήμερα πορεία της υπόθεσης του πολύκροτου διαζυγίου.


Να σημειωθεί πως η πρώην δικηγόρος της Jolie ήταν αυτή που είχε ανακοινώσει στα media το διαζύγιο και πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως επρόκειτο για μια γυναίκα στην οποία η Jolie είχε τυφλή εμπιστοσύνη.


Πάντως σε σχετική δήλωση που έκανε στο People η επίσημη εκπρόσωπος της Jolie, η Mindy Nyby, αναφέρεται πως η Jolie "προτίμησε μια δικηγόρο που ειδικεύεται στα παιδιά και το συμφέρον τους" και πρόσθεσε πως η Jolie εκτιμά τις υπηρεσίες της Wasser και τη βοήθειά της στην ομαλή μετάβαση της υπόθεσης σε άλλη δικηγόρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!