GOSSIP

Ποια είναι η γυναίκα - μυστήριο που έδωσε τη νυφική ανθοδέσμη στην Meghan [βίντεο]

Εκατομμύρια άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη παρακολούθησαν τον πριγκιπικό γάμο της Meghan & Harry, και όμως ακόμα και σήμερα, μερικούς μήνες αργότερα, κάποιοι εντοπίζουν λεπτομέρειες σε αυτή τη γαμήλια τελετή που αρχικά πέρασαν απαρατήρητες.

Μάλιστα κάποιες από αυτές τις λεπτομέρειες γεννούν και ερωτήματα. Για παράδειγμα ενώ εκατομμύρια είδαν την Meghan Markle ντυμένη νύφη κανείς δεν ξέρει από πού εμφανίστηκε ξαφνικά το μπουκέτο της Meghan μεταξύ της διαδρομής της προς το Windsor Chapel και τα σκαλιά της εκκλησίας;

Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr, ένα νέο video από την μέρα του γάμου δείχνει την υπέροχη νύφη να περπατάει προς τον μέλλοντα σύζυγό της. Αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικά, λίγο πριν κάνει τα πρώτα της βήματα προς το ιερό, μία μυστηριώδης γυναίκα με λευκό φόρεμα και καπέλο την πλησιάζει και της δίνει το μπουκέτο με τα λουλούδια. Η γυναίκα γρήγορα κάνει πίσω και στέκεται με το πλήθος των καλεσμένων.

Οπότε ποια είναι η μυστηριώδης αυτή γυναίκα; Η πιο δημοφιλής θεωρία αναφέρει πως η δούκισσα του Cambridge και κοντινή φίλη της Markle, Kate Middleton, επιλέχθηκε για τη δουλειά. Φορά το σωστό παστέλ outfit που φαίνεται στο video. Ωστόσο, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο, αφού η δούκισσα μαζί με τον πρίγκιπα William καθόντουσαν ήδη στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας όταν η Meghan κατέφθασε στην εκκλησία. Άλλες θεωρίες περιλαμβάνουν την νταντά του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte Maria Teresa Turrion Borrallo (αλλά εκείνη φορούσε μπλε) και την σχεδιάστρια του νυφικού Clare Waight Keller του οίκου Givenchy (αν κι εκείνη φορούσε επίσης μπλε).

Η μοναδική θεωρία που βγάζει νόημα είναι πως η δουλειά ανατέθηκε στην Samantha Cohen, πρώην προσωπική γραμματέα της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Samantha ήταν υπεύθυνη για να διδάξει στη Markle τους κανονισμούς της βασιλικής ζωής όταν εκείνη μπήκε στην οικογένεια, οπότε θεωρείται εμπιστεύσιμο άτομο από την οικογένεια.

Το μυστηρίο λύθηκε (μάλλον).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!