GOSSIP

H μαμά της Markle μετακομίζει στο Λονδίνο και ο μπαμπάς της συνεχίζει τις συνεντεύξεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Δούκισσα του Σάσεξ, σύντομα θα έχει στο πλευρό της και τη μαμά της Doria Ragland, η οποία σκοπεύει να μετακομίσει από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο. Από την άλλη, ο μπαμπάς της Meghan Thomas Markle συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα.

Η βρετανική Express αναφέρει πως η Doria Ragland πρόσφατα παραιτήθηκε από τη δουλειά της στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα, το έκανε γιατί θέλει να βρεθεί κοντά στην κόρη της.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Doria Ragland, με την οποία η Δούκισσα του Σάσεξ έχει άριστες σχέσεις, πιθανά θα μετακομίσει στο Λονδίνο άμεσα, πριν τα 62α γενέθλιά της που είναι τον ερχόμενο μήνα.
Την ίδια ώρα, ο μπαμπάς της Meghan Markle, συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις παρά το γεγονός πως η δημοσιότητα που ο ίδιος έχει προκαλέσει έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κόρη του και την ενόχληση του βρετανικού παλατιού.


Τώρα ο Thomas Markle μίλησε στη Daily Mail και είπε πως ο γαμπρός του, ο πρίγκιπας Harry, του τηλεφώνησε όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες των παπαράτσι στις οποίες εμφανίζονταν ο Thomas Markle.


Ο Thomas είπε πως ο Harry του έκανε ένα οργισμένο τηλεφώνημα μόλις ο ίδιος είχε κάνει την εγχείρηση στην καρδιά του και πρόσθεσε πως μολονότι θεωρεί πως ο γαμπρός του είχε δίκιο που ήταν εκνευρισμένος, ο ίδιος ο Thomas Markle θεώρησε αγένεια το γεγονός πως ο πρίγκιπας του τηλεφώνησε ενώ ο ίδιος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και θεώρησε λάθος τη στιγμή που του έκανε το τηλεφώνημα.


Επίσης είπε πως ο ίδιος έκλεισε το τηλέφωνο στον πρίγκιπα ενώ παραδέχτηκε πως του είπε ψέματα πως δεν είχε καμία ανάμιξη στο σκάνδαλο με τις φωτογραφίες (ο ίδιος είχε συμφωνήσει να ποζάρει σε φωτογράφο κάνοντας πως ετοιμάζεται για το γάμο της κόρης του, ενώ οι φωτογραφίες μοσχοπουλήθηκαν στα media ως δήθεν παπαρατσίστικες).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!