GOSSIP

Οι παραγωγοί του James Bond μάλλον βρήκαν τον επόμενο 007 [εικόνες]

Είναι πλέον γνωστό πως ο Daniel Craig θα ενσαρκώσει για μια ακόμη (και τελευταία) φορά τον πράκτορα 007 σε μια νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο πολυβραβευμένος Danny Boyle (ο δημιουργός του Trainspotting),  όμως οι παραγωγοί του James Bond μάλλον έχουν ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι ο διάδοχος του Craig.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, η παραγωγός των ταινιών James Bond, η διαβόητη 

Barbara Broccoli, σε νέες της δηλώσει είπε πως πλέον η παραγωγή των ταινιών James Bond είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο στο μέλλον να δούμε έναν "μαύρο" James Bond.


Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή για να θεωρήσουν όλοι πως ο Βρετανός ηθοποιός Idris Elba θα είναι ο διάδοχος του Daniel Craig.


Και πράγματι μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Elba βρέθηκε να εκτοξεύεται από την τρίτη θέση (μετά τους James Norton και Tom Hardy) στην κορυφή των προγνωστικών στα γραφεία στοιχημάτων που προβλέπουν το διάδοχο του Craig.

Μάλιστα όπως αναφέρει η βρετανική Express πλέον ο Elba θεωρείται το απόλυτο φαβορί, μόνο που κάποιοι εκτιμούν πως η ηλικία του (είναι 45 ετών) ίσως είναι πρόβλημα, ωστόσο άλλοι θυμίζουν πως αυτή ήταν η ηλικία και του Roger Moore όταν έγινε Bond.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!