GOSSIP

Δεν έχει τέλος η κόντρα Pitt - Jolie, με τον Brad να περνά στην αντεπίθεση

Ο χωρισμός του Brad Pitt με την Angelina Jolie, έσκασε σαν βόμβα πριν από περίπου δύο χρόνια, και όμως ακόμα και σήμερα το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί και οι δυο χολιγουντιανοί σταρ μοιάζουν να έχουν ξεκινήσει μια ατέρμονη νομική διαμάχη για τη κηδεμονία των έξι παιδιών τους και φυσικά οικονομικά ζητήματα.

Πριν λίγες μέρες η δικηγόρος της Jolie κατέθεσε στο δικαστήριο, το οποίο χειρίζεται το διαζύγιο και το θέμα των παιδιών του πρώην ζεύγους, έγγραφα που κατηγορούσαν τον Pitt πως δεν έχει πληρώσει ποτέ διατροφή για τα παιδιά από όταν χώρισε το ζευγάρι και μάλιστα η Jolie σκόπευε να διεκδικήσει έστω αναδρομικά αυτά τα χρήματα της διατροφής.


Και τώρα η πλευρά του Pitt πέρασε στην αντεπίθεση και ύμφωνα με το Page Six, οι δικηγόροι του Πιτ κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες έγγραφα στα οποία ο ηθοποιός «αμφισβητεί κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι δεν έχει καταβάλλει την διατροφή των παιδιών».

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως  ο Pitt "έχει δανείσει ήδη στη Jolie 8 εκ. δολάρια" για να την βοηθήσει στην αγορά της τρέχουσας κατοικίας της και έχει πληρώσει 1,3 εκ. δολάρια σε λογαριασμούς προς όφελος της ίδιας και των ανήλικων παιδιών τους.

Προφανώς αυτό το άσχημο διαζύγιο που έχει εξελιχθεί σε... σίριαλ θα έχει και συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!