GOSSIP

O Robert Redford ανακοίνωσε πως σταματά την καριέρα του ως ηθοποιός

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατατακτητές του Χόλιγουντ, έκανε ταινίες για πάνω από 60 χρόνια και τώρα σε ηλικία 81 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στη λαμπρή καριέρα του στην υποκριτική και να βγει στη... σύνταξη.

Ο Robert Redford ανακοίνωσε πως η επόμενη ταινία του με τον τίτλο «The Old Man & The Gun», που θα βγει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο, θα είναι και η τελευταία, εκτός απροόπτου.  

«Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά ουσιαστικά κατέληξα ότι αυτό ήταν για εμένα σε ό,τι αφορά την υποκριτική. Θα προχωρήσω στη συνταξιοδότηση έπειτα από αυτή την ταινία γιατί κάνω αυτή τη δουλειά από τα 21 μου», δήλωσε στο Entertainment Weekly ο 81χρονος.

«Σκέφτηκα “αρκετά”. Και γιατί να μην αποσυρθώ με κάτι θετικό;», συμπλήρωσε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπει το Χόλιγουντ. Οταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει να σκηνοθετεί ταινίες, απάντησε: «Αυτό θα το δούμε».  

Ο Redford αποσύρεται έχοντας κερδίσει 2 Οσκαρ, έξι Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο BAFTA. Επαιξε σε δεκάδες επιτυχίες, αλλά και σκηνοθέτησε ταινίες όπως «Το ποτάμι κυλά ανάμεσά μας» και «Συνηθισμένοι άνθρωποι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!