GOSSIP

Ένα... μικρό σέξι ατύχημα είχε η Meghan Markle και όμως έγινε χαμός [εικόνα]

Είναι πλέον ολοφάνερο πως η Δούκισσα του Σάσεξ δεν μπορεί να κάνει τίποτα που να περάσει απαρατήρητο και να μην σχολιαστεί, καθώς τα βλέμματα εκατομμυρίων φαν της και των media είναι πλέον διαρκώς καρφωμένα πάνω της.

Και το περασμένο Σάββατο η Meghan Markle έκανε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση, αφού στις 4 Αυγούστου, που έτυχε να είναι και η μέρα των 37ων γενεθλίων της, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν καλεσμένοι σε ένα γάμο.


Οι Meghan & Harry πήγαν στον γάμο του Charlie Van Straubenzee (κολλητός φίλος του Harry) και της Daisy Jenks και έκλεψαν την παράσταση και μάλιστα ο Harry ήταν κουμπάρος.


Φυσικά το διάσημο ζευγάρι δεν πέρασε απαρατήρητο και κάποιοι σχολίασαν πως το ντύσιμο της Meghan δεν ταίριαζε σε γάμο αλλά σε... κηδεία.
Αυτό δε που σχολιάστηκε πολύ ήταν το γεγονός πως κάποια στιγμή η Δούκισσα είχε ένα μικρό σέξι ατύχημα καθώς τυχαία αποκαλύφθηκε το μαύρο δαντελένιο σουτιέν της. 


Και αυτό το μικρό στιλιστικό ατύχημα που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε προκάλεσε πληθώρα σχολίων με κάποιους να φτάνουν να λένε πως η Markle το έκανε επίτηδες για να επισκιάσει τους πάντες ακόμα και το νιόπαντρο ζευγάρι!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!