GOSSIP

Και η σύζυγος του Tom Hanks προτρέπει τους πάντες να βοηθήσουν τους Έλληνες

Η 61χρονη Rita Wilson από το 1988 είναι παντρεμένη με τον χολιγουντιανό σταρ Tom Hanks και του έχει μεταδώσει την αγάπη της για την πατρίδα της, την Ελλάδα.

Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός, είναι ελληνικής καταγωγής καθώς η μητέρα της ήταν Ελληνίδα ενώ ο πατέρας της Πομάκος που γεννήθηκε στην Ξάνθη. 


 Μάλιστα η Rita είναι ορθόδοξη και πλέον ορθόδοξος χριστιανός είναι και ο Tom Hanks και το διάσημο ζευγάρι λατρεύει την Ελλάδα και διατηρεί και το δικό του σπίτι στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτονται συχνά.


Και η Rita δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στο δράμα των Ελλήνων και αφού περιγράφει σε ανάρτησή της στο Instagram το πόσο αγαπά την Ελλάδα, ζητά από όσους θέλουν να βοηθήσουν, να κάνουν δωρεές στο The Hellenic Initiative που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η Rita Wilson έγραψε μια φράση που είχε πει η Vicky Cornell, η επίσης ελληνικής καταγωγής χήρα του αδικοχαμένου μουσικού των Soundgarden, Chris Cornell και έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους εκατοντάδες χιλιάδες followers της: "Όπως εύστοχα έχει πει η Vicky Cornell, αν έχεις κολυμπήσει στις ελληνικές θάλασσες, περπατήσει στα αρχαία ή ακόμη και ονειρευτεί να επισκεφθείς την Ελλάδα, επισκέψου το the_hellenic_initiative, για να προσφέρεις βοήθεια σε αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που υποφέρουν. Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα", 

 


 

 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Jul 26, 2018 at 1:50am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!