GOSSIP

H αδελφή της Meghan ετοιμάζεται να γίνει... σταρ της τηλεόρασης! [βίντεο]

Ο πριγκιπικός γάμος της χρονιάς, έκανε γνωστά σε όλο τον κόσμο τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις της Meghan Markle με πολλά μέλη της οικογένειάς της.

Εκτός από το σκάνδαλο με τον μπαμπά της Meghan, ο οποίος τελικά δεν πήγε στο γάμο, σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν και τα ετεροθαλή αδέλφια της Meghan, τα οποία δεν ήταν καν καλεσμένα στο γάμο.
Όμως αυτή που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα ήταν η ετεροθαλής αδελφή της Meghan, η Samantha Markle.


Η 53χρονη Samantha, όχι μόνο έβριζε μέσω social media τη Meghan πριν και μετά το γάμο της, αλλά έδωσε και σωρεία τηλεοπτικών (και όχι μόνο) συνεντεύξεων όπου μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσεξ.


Και φαίνεται πως το... τηλεοπτικό γυαλί της άρεσε πολύ και τώρα έγινε γνωστό πως η Samantha Markle θα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν του ριάλιτι Celebrity Big Brother που θα προβληθεί στην Βρετανία από το Channel 5.


Μάλιστα η ίδια η Samantha στην σημερινή τηλεοπτική εμφάνιση της στην εκπομπή Good Morning Britain ομολόγησε πως σκοπεύει "να εξαργυρώσει τη φήμη της αδελφής της" και πρόσθεσε πως "το χρήμα κινεί τον κόσμο".


Και τώρα όλοι θεωρούν πως η Δούκισσα του Σάσεξ θα έχει πολλούς μπελάδες το επόμενο διάστημα αν ξεκινήσει το τηλεοπτικό ριάλιτι και όντως συμμετέχει σε αυτό η αδελφή της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!