GOSSIP

O Justin Bieber διάλεξε για έναν περίεργο λόγο ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων

Εδώ και λίγες μέρες το διάσημο μοντέλο Hailey Baldwin, κυκλοφορεί με ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, αφού είπε στη πρόταση γάμου που της έκανε ο Justin Bieber.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει έναν "μικρό" γάμο, πως ο Justin πήρε και επίσημα την έγκριση για το γάμο από το διάσημο μπαμπά της Hailey, τον ηθοποιό Stephen Baldwin, και τώρα μάθαμε πως διάλεξε ο Justin το δαχτυλίδι αρραβώνων που φοράει η Hailey.


Αρχικά να πούμε πως η αξία του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού εκτιμάται πως αγγίζει το μισό εκατομμύριο δολάρια (!) και αγοράστηκε από το διάσημο κοσμηματοπώλη Jack Solow και το γνωστό οίκο κοσμημάτων που έχει στη Νέα Υόρκη.


Η Daily Mail τώρα αναφέρει πως ο Jack Solow, εξήγησε πως ο λόγος που ο 24χρονος Justin Bieber διάλεξε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, είναι γιατί ήταν κομψό και ταίριαζε στα ντελικάτα χέρια της Hailey και κυρίως γιατί είδε μέσα στο διαμάντι του το πρόσωπο της 21χρονης Hailey Baldwin! 


Η αλήθεια είναι πως το διαμάντι σε αυτό το δαχτυλίδι είναι τόσο μεγάλο, που απορούμε πως δεν είδε και το δικό του πρόσωπο να καθρεφτίζεται σε αυτό!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!