GOSSIP

Η Άννα Βίσση είπε μια απίστευτη ατάκα σε θαμώνα από την ΠΓΔΜ

Η διάσημη τραγουδίστρια αυτό το διάστημα κάνει μια σειρά από συναυλίες και live εμφανίσεις και πρόσφατα βρέθηκε και στη Χαλκιδική.

Και είναι γνωστό πως την Χαλκιδική επιλέγουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους και οι κάτοικοι πολλών χωρών των Βαλκανίων και μεταξύ αυτών και της ΠΓΔΜ (Πρώην Μακεδονικής Δημοκρατίας των Σκοπίων).


Και μπορεί οι εξελίξεις για την επίλυση του Σκοπιανού να τρέχουν, αλλά οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ συνεχίζουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και ειδικά φέτος εκτιμάται πως σχεδόν το 50% των κατοίκων της χώρας θα μεταβεί στην Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες.


Το περασμένο Σάββατο η Άννα Βίσση τραγούδησε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Καλλιθέας Χαλκιδικής και στο κοινό υπήρχαν αρκετοί κάτοικοι της ΠΓΔΜ, αλλά και τουρίστες από τη Βουλγαρία και άλλες χώρες. 


Και όπως αναφέρει το seleo.gr, η Άννα Βίσση που είναι γνωστή για την επικοινωνία της με το κοινό, μίλησε με έναν θαμώνα που καθόταν στο πρώτο τραπέζι και εκείνος την χαιρέτησε στα αγγλικά. Τότε η Άννα Βίσση τον ρώτησε από που είναι και εκείνος απάντησε από την «Μακεδονία». 


Η τραγουδίστρια δεν το άφησε ασχολίαστο και έδειξε με ευγένεια την ενόχληση της. «Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Μάλλον εννοείς κάτι άλλο» του είπε η Άννα Βίσση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!