GOSSIP

O Drake με ένα τραγούδι επιβεβαίωσε πως έχει παιδί με μια πορνοστάρ

Ο διάσημος ράπερ Drake βρήκε τον πιο περίεργο τρόπο για να επιβεβαιώσει τη φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, πως έχει αποκτήσει ένα γιο με μια πρώην πορνοστάρ.

Η φήμη είχε αρχικά κυκλοφορήσει με αφορμή τους στίχους ενός άλλου διάσημου ράπερ, του Pusha T ο οποίος ακούγονταν να λέει "έχεις ένα κρυφό παιδί, άσε το αγόρι να έρθει σπίτι".


Τώρα ο Drake κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Scorpion και στο κομμάτι "March 14" με τους στίχους επιβεβαιώνει πως έχει αποκτήσει ένα γιο με τη Γαλλίδα Sophie Brussaux, γνωστή στη βιομηχανία του  πορνό ως Rosee Divine.


Στους στίχους ο Drake χρησιμοποιεί στίχους από το Billie Jean του Michael Jackson και στην ουσία παραδέχεται πως έχει αποκτήσει ένα γιο, πως γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου. Παράλληλα αναφέρει πως ο ίδιος πανηγύρισε στο Μαϊάμι όταν έμαθε τα αποτελέσματα του DNA test, μιλά για το πως η μητέρα του πάντα τον προειδοποιούσε πως αρκεί μια φορά για να γίνει κανείς πατέρας άθελά του και πως όντως χρειάστηκε μόνο μια φορά και πως το παιδί το έχει δει μόνο μια φορά τα Χριστούγεννα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!