GOSSIP

Η Meghan Markle μόλις έγραψε (ξανά) ιστορία

Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη κερδίσει μια θέση στην ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Αφροαμερικανή που παντρεύτηκε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και η πρώτη νύφη  σε βασιλικό γάμο που δεν συνοδεύονταν από κανέναν και περπάτησε μόνη της μέσα στην εκκλησία την ημέρα του πριγκιπικού γάμου της χρονιάς. Και μόλις κατάφερε και μια ακόμη ιστορική πρωτιά.

Η Meghan μπορεί να είπε οριστικό αντίο στην καριέρα της στο Χόλιγουντ, αλλά τώρα έγινε γνωστό πως ίσως να είναι υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ, και έγινε η πρώτη γαλαζοαίματη στην ιστορία που το όνομά της έχει επίσημα υποβληθεί και εξετάζεται από την επιτροπή των βραβείων ΕΜΜΥ για μια πιθανή υποψηφιότητα. Οπότε ακόμα και αν δεν κερδίσει τελικά την υποψηφιότητα (ή ένα βραβείο) ήδη έχει γράψει ιστορία.

Την είδηση πως η επιτροπή των ΕΜΜΥ εξετάζει μια πιθανή υποψηφιότητα της Markle, επιβεβαίωσε η εταιρεία παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Suits, η οποία ανακοίνωσε πως εξετάζεται η υποψηφιότητα της Markle για το βραβείο Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Β γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά).


Θυμίζουμε πως η σειρά Suits δεν έχει προταθεί ποτέ για κανένα βραβείο ΕΜΜΥ και μόνο ο Patrick J Adams που υποδύεται τον σύντροφο της Markle στη σειρά, είχε στο παρελθόν προταθεί για βραβείο SAG.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!