GOSSIP

Συγκλονίζει το μήνυμα της συντρόφου του Bourdain για το θάνατό του

H είδηση της αυτοκτονίας του διάσημου chef Anthony Bourdain που έκανε μερικές από τις δημοφιλέστερες εκπομπές με συνταγές μαγειρικής, γεύσεις, ταξίδια και επισκέψεις σε εστιατόρια σε ολόκληρο τον κόσμο (είχε έρθει και στην Ελλάδα) έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Ο 61χρονος Anthony Bourdain βρισκόταν στη Γαλλία όπου ετοίμαζε ένα επεισόδιο για τη σειρά του στο CNN "Parts Unknown" και βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.


Ο Anthony είχε κάνει δύο γάμους και είχε αποκτήσει και μια 11χρονη κόρη (την Ariane) από τον τελευταίο του γάμο, με την Ιταλίδα Ottavia Busia, που διαλύθηκε το 2016.


Τα τελευταία δύο χρόνια είχε πλάι του την 42χρονη Ιταλίδα ηθοποιό Asia Argentio με την οποία γνωρίστηκαν σε γυρίσματα της εκπομπής του Anthony στη Ρώμη.


Η ίδια είπε το δικό της αντίο στον αγαπημένο της (αν και κάποιοι λένε πως ίσως είχαν χωρίσει λίγο πριν το θάνατο του διάσημου chef) γράφοντας στα social media, όπου αποκαλεί τον Anthony "βράχο" της και "προστάτη" της:

"Ο  Αnthony έδωσε όλο τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το υπέροχο, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε τόσους πολλούς και η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ηταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι εντελώς συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και τη δική μου". έηραψε 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!