GOSSIP

Απίστευτες κακίες ξεστομίζει τις τελευταίες μέρες η αδελφή της Meghan Markle

Είναι πλέον γνωστό πως η Δούκισσα του Σάσεξ δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέλφια της και δεν τα είχε καν καλέσει στο γάμο της, αλλά θα περίμενε κανείς πως οι επιθέσεις εναντίον της Meghan Markle από τα αδέλφια της θα σταματούσαν μετά το γάμο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει καθώς η αδελφή της Meghan, η Samantha Grant ξεσπαθώνει εκσφενδονίζοντας διαρκώς κατηγορίες ειες βάρος της Meghan με όποιο τρόπο βρει.

Θυμίζουμε πως ο αδελφός της Meghan, ο Thomas Markle Jr, είχε πριν το γάμο της στείλει επιστολή στον πρίγκιπα Harry με την οποία του ζητούσε να μην παντρευτεί την αδελφή του και τον προειδοποιούσε για τον απαίσιο χαρακτήρα της, ενώ και η αδελφή της Meghan, η Samantha Grant είχε δώσει αλλεπάλληλες συνεντεύξεις πριν το γάμο όπου πέταγε διαρκώς καρφιά για την Meghan.
Λίγο πριν το γάμο, η Samantha Grant είχε διαγράψει τα προφίλ της στα social media (είχε εκνευρίσει πολλούς με τη στάση της και δέχονταν βροχή αρνητικών σχολίων) αλλά τώρα άρχισε ξανά να κατηγορεί την Meghan και να ξεστομίζει κακίες μέσω twitter.


Αφορμή στάθηκε η δημοσίευση του οικόσημου της Δούκισσας του Σάσεξ, που η βασίλισσα Ελισάβετ (σπάζοντας το πρωτόκολλο) το έδωσε κατευθείαν στην Meghan και όχι στον πατέρα της ή τους γονείς της (όπως ορίζει η βασιλική παράδοση).


Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τη Samantha η οποία έγραψε πως είναι απαράδεκτο που το οικόσημο δεν δόθηκε στον πατέρα της, ενώ σχολίασε πως το σκίτσο του νέου οικόσημου μοιάζει σα να έχει ζωγραφιστεί από παιδιά σε νηπιαγωγείο!


Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, σχολιάζοντας την περιγραφή του παλατιού που αναφέρει πως οι τρεις πένες και το πουλί στο νέο οικόσημο της Δούκισσας συμβολίζουν την επικοινωνία, η Samantha έγραψε πως η αδελφή της δεν επικοινωνεί με κανέναν, πως απωθεί τους πάντες και "κόβει" ανθρώπους από τη ζωή της ακόμα και τους καλύτερους φίλους της.


Συνέχισε με το να λέει πως επειδή έχει βγάλει μέχρι στιγμής δυο λόγους στη ζωή της, αυτό δεν σημαίνει πως η Meghan είναι ρήτορας και έφτασε στο σημείο να σχολιάζει και το επίσημο βιογραφικό της Δούκισσας του Σάσεξ που παρουσίασε το παλάτι λέγοντας πως η Meghan έχει σπουδάσει μόνο θέατρο και έχει μόνο ένα bachelor στις διεθνείς σχέσεις και αφήνει να εννοηθεί πως τα όσα αναφέρονται για την δράση της Meghan Markle σε διεθνείς οργανισμούς είναι στην ουσία ψέμματα. 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!