GOSSIP

Υπάρχει μια περίεργη σύμπτωση με το αμάξι που μετέφερε την Meghan στο γάμο της

Έχουν περάσει 10 ημέρες από τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς και όμως ο διεθνής Τύπος συνεχίζει να ασχολείται με τον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry και διαρκώς αποκαλύπτονται λεπτομέρειες που δεν είχαν γίνει αμέσως αντιληπτές.

Σε νέο της δημοσίευμα, η Daily Mail αποκαλύπτει πως το πολυτελές αυτοκίνητο (μια Rolls Royce Phantom IV ) που έστειλε το βρετανικό παλάτι για να παραλάβει από το ξενοδοχείο την Meghan Markle και τη μητέρα της Doria Ragland και να τις οδηγήσει στην εκκλησία την ημέρα του γάμου, έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από μια γυναίκα που είχε προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στη βρετανική μοναρχία.


Το άρθρο αναφέρει πως η συγκεκριμένη Rolls Royce χρησιμοποιούνταν από την Wallis Simpson, τη γυναίκα που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ο Δούκας του Windsor Edward VIII, o οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το αξίωμα του βασιλιά της Αγγλίας γιατί το 1937 παντρεύτηκε μια Αμερικανίδα και διαζευγμένη (κάτι σκανδαλώδες εκείνη την εποχή). Μάλιστα η Wallis είχε μπει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να πάει στη κηδεία του συζύγου της το 1972.


Τέλος το άρθρο τονίζει πως και η Meghan Markle (όπως και η Wallis) είναι Αμερικανίδα και έχει ένα διαζύγιο και μάλιστα έχει και αφροαμερικανική καταγωγή, και παράλληλα το δημοσίευμα θυμίζει πως η Meghan Markle έχει βιώσει το ρατσισμό από μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας (όπως η πριγκίπισσα του Κεντ που φόρεσε μια καρφίτσα με μια σκλάβα στο δείπνο όπου θα γνώριζε για πρώτη φορά την Markle) και η Daily Mail αναφέρει πως βρίσκει "περίεργη" αυτή τη σύμπτωση και  εντελώς άστοχη ην επιλογή αυτοκινήτου που έκανε το παλάτι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!