GOSSIP

H Ελένη Φιλίνη έκανε μήνυση στη Βάνα Μπάρμπα που απαντά βρίζοντας [βίντεο]

Στα δικαστήρια τελικά θα καταλήξει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις διάσημες ηθοποιούς Ελένη Φιλίνη και Βάνα Μπάρμπα.

Αφορμή για να ξεσπάσει η απίστευτη κόντρα, στάθηκε η ακόλουθη ατάκα που είπε η Βάνα Μπάρμπα σε ένα "χιουμοριστικό" βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής Dot. Η Βάνα ακούστηκε να λέει : «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».


Τώρα η Ελένη Φιλίνη, που από την αρχή απειλούσε με μηνύσεις, κατέθεσε όντως μήνυση για τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα και με δηλώσεις της τονίζει πως δεν επιτρέπει σε κανένα να την προσβάλει με αυτό τον τρόπο και μιλάει για "τεράστια προσβολή" και είπε "δεν νομίζω πως είναι χιούμορ αυτό".

Τι δήλωσε, όμως, η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω; Η Μπάρμπα εξηγεί πως τα σχόλια που ενόχλησαν την Ελένη Φιλίνη δεν τα είπε για την ίδια αλλά για τον εαυτό της και είπε πως ζήτησε συγγνώμη.

«Εμένα με ρώτησαν ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και εγώ απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα, χλευάζοντας τον εαυτό μου σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Το έχω εξηγήσει παντού. Τώρα αν κάποιος δεν το δέχεται, ας πάει δικαστήριο. Τι να κάνω ρε παιδιά; Ζήτησα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω;

Και όταν την πληροφόρησαν πως η Ελένη Φιλίνη έχει καταθέσει μήνυση, η Βάνα Μπάρμπα άρχισε τα... γαλλικά και είπε: "Στα αρχ…α μου! Δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ότι θέλει! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Έχω να φοβηθώ τίποτα; Δεν είπα ποτέ κάτι για την κοπέλα. Αυτό ήταν ερώτηση σε μένα το «τι δουλειά κάνετε» του δημοσιογράφου, το οποίο κόπηκε. Από εκεί και πέρα αν θέλει να το πάμε στα δικαστήρια, κανένα πρόβλημα".

Ο δε δικηγόρος της Ελένης Φιλίνη εξηγεί πως θα κινηθούν νομικά και εναντίον της εκπομπής Dot.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!