GOSSIP

Στην εντατική βρίσκεται ο Τζίμης Πανούσης

Ο δημοφιλής μουσικός και κωμικός κατέρρευσε επί σκηνής το βράδυ της Παρασκευής και έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική με τους γιατρούς να θεωρούν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Όπως αναφέρει το gossiptv.gr το βράδυ της Παρασκευής, ο Τζίμης Πανούσης είχε έντονη αδιαθεσία και μπροστά στα μάτια των θαμώνων της μουσικής σκηνής "Κύτταρο" όπου εμφανίζεται «κατέρρευσε».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ο οποίος προδώθηκε από την καρδιά του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ελπίς όπου και διασωληνώθηκε. Λίγο πριν και ενώ διακομιζόταν στο νοσοκομείο υπέστη καρδιακή ανακοπή και χρειάστηκε να του κάνουν ανάνηψη με απινιδωτή. Σύμφωνα με τα Αποκαλυπτικά, ο αγαπημένος τραγουδοποιός συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ενώ οι γιατροί που τον παρακολουθούν λένε πως οι μέρες που διανύει είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μόνοι που επιτρέπεται να τον επισκέπτονται είναι οι δικοί του άνθρωποι, φυσικά η σύζυγός του και οι δύο κόρες του. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!