GOSSIP

«Σβήνουν» τον Kevin Spacey από ταινία, 6 εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει

Νέα άσχημη εξέλιξη για τον Kevin Spacey και την καριέρα του μόλις ήρθε στο φως.

Όπως όλα δείχνουν, στο πλαίσιο του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει για τις σεξουαλικές επιθέσεις του σε ανήλικους και μη, τον «σβήνουν» από το επερχόμενο θρίλερ «All The Money In The World».

Ο ηθοποιός υπό κανονικές συνθήκες συμπρωταγωνιστούσε με τους Mark Wahlberg και Michelle Williams στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης επέλεξε να «αφαιρέσει» κυριολεκτικά τον Σπέισι από τον ρόλο του βιομήχανου Ζαν Πολ Γκέτι και να τον αντικαταστήσει με τον Christopher Plummer (που ήταν και η αρχική του επιλογή για τον ρόλο, μέχρι οι παραγωγοί να ζητήσουν μεγαλύτερο όνομα).

Η προβολή του θρίλερ που αφηγείται ην ιστορία της απαγωγής του εγγονού του Γκέτι το 1973, μάλιστα, έχει ήδη αποσυρθεί από την τελετή λήξης του American Film Institute Fest στις 16 Νοεμβρίου, ύστερα από απάιτηση του ίδιου του Σκοτ.

Αν διατηρηθεί πάντως, η αρχική ημερομηνία προγραμματισμού της πρεμιέρας, ο Σκοτ έχει σίγουρα να αντιμετωπίσει μία πρόκληση, καθώς θα πρέπει να ξαναγυρίσουν όλες τις σκηνές που συμμετέχει ο Σπέισι από την αρχή και το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!