GOSSIP

Τελικά η Rihanna με τον Σαουδάραβα είναι μαζί εδώ και μήνες

Μπορεί ο πλανήτης όλος να έμαθε την ύπαρξη του ζάμπλουτου Σαουδάραβα Hassan Jameel και του ειδυλλίου του με τη Rihanna μόλις στις 26 Ιουνίου, αλλά τελικά αυτή η ερωτική ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται με νέο του δημοσίευμα το περιοδικό Us Weekly, το οποίο επικαλείται πηγές από τον φιλικό κύκλο της Rihanna που επιβεβαιώνουν πως η 29χρονη τραγουδίστρια και ο Σαουδάραβας γόνος ζάμπλουτης οικογένειας (η περιουσία τους σύμφωνα με το Forbes ξεπερνά το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια) βγαίνουν μαζί εδώ και μήνες.

Το ζευγάρι το είδαμε για πρώτη φορά όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που τους έδειχναν να φιλιούνται παθιασμένα σε μια πισίνα στην Ίμπιζα.

Τώρα οι δυο τους κυκλοφορούν πιο άνετα μαζί και μάλιστα βγήκαν κια για ρομαντική βόλτα στην Ίμπιζα αν και επίσημα δεν έχουν κάνει δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!